Benvingut/da a TASCA!
TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, organització, gestió i avaluació de projectes de caràcter educatiu, social i cultural. El nostre equip de treball, la relació de confiança i comunicació que establim amb el client i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta creativa i eficaç, dissenyada a mida de les vostres expectatives.
Agenda 21 Escolar
Programes educatiusTerritori

L’Agenda 21 Escolar, és un programa d’educació ambiental de l’Ajuntament de Barcelona adreçat als centres educatius de la ciutat en el marc de l’Agenda 21: escoles bressol, centres d’educació infantil, primària, ESO, batxillerat i cicles formatius, de caràcter públic i privat.

L’Agenda 21 treballa la sostenibilitat amb el personal docent i l’alumnat dels centres participants i té com a objectiu arribar, de manera indirecta, a altres col·lectius com el personal no docent, els monitors i monitores de menjador i extraescolars, les famílies i les entitats de l’entorn escolar, per tal d’enrolar-los en l’avanç col·lectiu cap a una major consciència ambiental.

Agenda 21 Escolar

TASCA va gestionar i coordinar l’Agenda 21 Escolar els anys 2008 i 2009.