15 d’abril de 2014.

ateneu_rubi_jazz_tasca_projectes_cultura

Des del passat mes de febrer, l’Ateneu de Rubí acull el Cicle de Jazz organitzat per l’Associació Jazz Rubí. La Torre Ezpeleta, simbòlic edifici modernista de la ciutat, és l’escenari d’una programació que combina jam sessions obertes conduïdes pels membres de l’Associació i concerts de formacions consolidades de l’escena del jazz català.

Les quatre cites celebrades fins al moment han gaudit d’un remarcable èxit d’assistència de públic. La sala noble de l’Ateneu s’ha fet petita per encabir les desenes de ciutadans que han participat de les jam sessions i els concerts de Blue Funky Mamma i Even Blues. És per això que, amb l’arribada del bon temps, l’organització ha decidit traslladar les actuacions al jardí de l’equipament, ampliant d’aquesta manera l’aforament de l’espai.

La programació del Cicle de Jazz compta amb el suport de la ‘La ruta del Jazz’, el magazín especialitzat que dóna cobertura i fa ressò de tot el que succeeix a casa nostra en relació al jazz.

Des de TASCA us convidem a fer lloc a les vostres agendes i assistir a alguna de les actuacions que encara queden a la recàmara del cicle. Us esperen cinc vespres farcits de jazz en un dels espais més emblemàtics de la ciutat de Rubí. No us ho perdeu!

Divendres 25 d’abril, 21h – Jam session – Entrada lliure

Dissabte 17 de maig, 19:30h - Jam session – Entrada lliure

Divendres 30 de maig, 21h – Concert amb Gaby Ardèvol Jazz Trio – Entrada lliure

Divendres 13 de juny, 19:30h – Jam session – Entrada lliure

Dissabte 21 de juny, 21h – Concert amb Anna Luna – Entrada lliure

Més informació a la pàgina web de l’Ateneu de Rubí.