10 de febrer de 2014

formacio_gent30_eduard_palleja_tasca_projectes_culturaEl passat 7 de febrer, l'equip de Tasca que coordina el programa Gent 3.0 de l'Obra Social Fundació “la Caixa” va participar en una formació amb Eduard Pallejà de KM2, Knowledge Management. El motiu de la formació era conèixer aspectes clau i instruments de gestió en entitats sense ànim de lucre i, més concretament, per conèixer tècniques per una bona gestió de les associacions de gent gran participants en el programa Gent 3.0.

En aquesta sessió també vam poder conèixer de primera mà les formacions que el mateix Eduard Pallejà realitza amb les juntes de voluntaris dels esplais propis de l'Obra Social Fundació “la Caixa”. En aquestes sessions, les juntes directives reben suport per millorar la seva organització i el seu funcionament, coneixen mètodes per millorar la gestió i reben continguts de cultura associativa i dels procediments i de les responsabilitats que comporta formar part d'una junta directiva.

La formació respon a la necessitat de tenir un major coneixement de les associacions de gent gran en tant que des d'octubre de 2013, Tasca va assumir el nou encàrrec de la Fundació, a partir del qual les coordinadores territorials del programa adquirien noves funcions i es convertiren en referents i cares visibles per als centres propis de l'Obra Social.