12 de setembre de 2013

El passat 6 de setembre, coincidint amb la trobada anual de TASCA, les treballadores i treballadors de l’empresa vam assistir a la presentació dels sis projectes que participaven a la convocatòria d’enguany.

tasca_responsable_espigoladors_tasca_projectes_culturaEspigoladors, Diables del Mercadal Infernal, Tricotin Tricotan, RECordar, Taller de Ficció del Poble Sec i CreaIsabelVera van ser capaços de sintetitzar l’essència social i cultural de cadascun dels projectes, oferint presentacions breus, carregades d’agilitat i contingut.

La decisió va ser difícil, donada la qualitat de tots sis projectes. Finalment va ser Espigoladors qui va obtenir major nombre de vots i guanyà la sisena edició del premi.

Espigoladors és un projecte d’empresa social fonamentat en un model de sostenibilitat econòmica, mediambiental i social que divideix la seva activitat en tres fronts principals:

  • La recollida d’aliments en risc de malbaratament.
  • La donació d’una part d’aquesta aliments recollits a entitats socials.
  • La transformació de la resta d’aliments recollits en productes i la seva comercialització.

Si voleu conèixer més de prop aquesta iniciativa, podeu seguir les seves piulades a Twitter: @espigoladors.

Des de TASCA volem agrair la participació de les sis entitats participants i desitjar-los molta sort en els seus camins respectius!

 

One Comment

  1. Altres edicions TASCA Responsable | TASCA Projectes d'animació sociocultural Diu

    […] TASCA Responsable 2013 - TASCA Responsable 2012 - TASCA Responsable 2011 […]