24 de novembre de 2014.

Des d’aquest mes de novembre, el barri del Besòs de Barcelona compta amb un nou servei d’atenció a les famílies: l’Espai Familiar La Vela. Es tracta d’un punt de trobada i acollida per a les famílies amb infants de 0 a 3 anys, que està ubicat dins el Casal de Barri Besòs.

El passat 18 de novembre va tenir lloc la inauguració del servei, en una jornada en què totes les famílies interessades i tothom qui va voler va poder apropar-se al servei i conèixer el projecte educatiu de La Vela. El servei ofereix tallers, joc simbòlic creatiu, un espai musical, massatge infantil  i activitats lúdiques i socioeducatives adequades a l’edat dels infants.

lavela

La Vela neix amb l’objectiu d’orientar, donar suport i acompanyar en la criança i educació dels infants. També pretén crear un espai de relació amb altres famílies, compartir interessos i donar-los l’oportunitat de conèixer i compartir espai de jocs amb altres infants i adults.

Per encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona, TASCA ha dissenyat els continguts del projecte i ha dut a terme les funcions de gestió i dinamització de l’Espai Familiar. Després de la fase prèvia de preparació i disseny del servei, de programar les activitats i de dotar la sala del material necessari, l’espai familiar ja funciona amb normalitat.