26 de març de 2014.

El Centre Cívic Parc Sandaru, el Centre Cívic Ateneu Fort Pienc i el Centre Cívic La Sagrera són, en aquest ordre, els tres equipaments amb l’índex de popularitat més alt segons el web de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona.

web_cc_parc_sandaru_tasca_projectes_cultura

Aquest mes de març el Centre Cívic Parc Sandaru i el Centre Cívic Besòs, gestionats per TASCA, han estrenat pàgina web dins la nova plataforma de la Xarxa, impulsada per l’ICUB amb l’objectiu de donar una major visibilitat a l’oferta creativa i cultural dels 51 centres cívics de Barcelona en àmbits tan diversos com les noves tecnologies, la fotografia, els idiomes o l’alimentació saludable. A la pàgina principal de la Xarxa els ciutadans poden consultar la programació conjunta dels centres cívics, filtrant els resultats per data, districte i tipus d’activitat.

La Xarxa de centres cívics també s’ha estrenat a twitter amb un compte oficial que amplifica i difon la programació dels centres cívics. Teatre, música, arts plàstiques i visuals, dansa, cinema, videoart, cultura popular, ciència, participació i territori al costat de casa i en un únic follow!