19 de setembre de 2013

El passat dilluns 16 de setembre, TASCA va participar per partida doble en el Campus Gutenberg de comunicació i cultura científica.

Dos dels programes educatius que gestionem van ser protagonistes de l’espai Microdiàlegs, un veritable aparador de projectes i propostes que ens va permetre arribar a persones que treballen  en l’àmbit de la comunicació i la divulgació de les ciències.

campus_gutenberg_tasca_projectes_cultura

Concretament hi vam presentar ‘Viu la recerca amb la Laura i en Joan‘ un programa del Departament d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya que potencia les vocacions científiques entre els infants de primària, a partir d’activitats que giren al voltant de diferents disciplines. Per altra banda, també vam poder presentar ‘Diari Jove‘, una plataforma online que El Periódico de Catalunya posa a disposició de tots els centres de secundària catalans amb l’objectiu de acosta el periodisme digital als joves, amplificant la seva veu i fomentant el seu esperit crític i rigor periodístic.

El Campus Gutenberg és una iniciativa impulsada per l’Observatori de la Comunicació Científica (OCC-UPF), el Màster de Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental de l’IDEC-UPF i l’Obra Social “la Caixa”.