28 de maig de 2014

Besmina és un Festival d’Art Jove al Carrer que té l’objectiu d’esdevenir una plataforma que apropa l’art i la cultura, entesos com a eines de reflexió i transformació social, al públic més jove dels barris de La Mina (Sant Adrià de Besòs) i el Besòs-Maresme (Barcelona). Nascut l’any 2007, Besmina és també un projecte transfronterer, a cavall entre dos territoris veïns que sovint han viscut d’esquena l’un de l’altre.

En la seva setena edició, el festival ofereix una programació diversa que, entre el 6 de juny i el 2 de juliol, ocuparà diversos espais en els dos barris que l’acullen i li donen nom. Enguany Besmina proposa actuacions escèniques, concerts, exposicions i fins i tot una secció off.

El festival compta també amb un jurat especialitzat que s’encarregarà de valorar els artistes, grups i col·lectius participants i decidir qui s’endú els diversos premis, en funció de l’edat i la disciplina.

Us convidem a aprofitar l’arribada del bon temps i gaudir d’alguna de les prop de vint actuacions que Besmina proposa en el seu cartell d’enguany:

besmina_2014_cartell_centre_civic_besos_tasca_projectes_cultura